Konversio

Rikstone  amplifiers


Konversio putkivahvistimelle


Milloin konversio kannattaa tehdä


Kun piirilevylle tehty vahvistin alkaa oireilla satunnaisesti tai pitää ei-hyväksyttävää ääntä kuten hurinaa, kohinaa, oskillointia jne. joko tyhjäkäynnillä tai soitettaessa eikä tehdyt korjaustoimenpiteet ole auttaneet, kannattaa harkita vahvistimen konvertointia etenkin, jos laite muuten on siinä kunnossa, että sillä olisi vielä elinvuosia jäljellä.

Vaikka laite toimisikin normaalisti, voi kokemukseen pohjautuen sanoa, että sointi paranee huomattavasti kun saama piiri rakennetaan uudelleen PTP-vahvistimeksi.


Konvertointi


Konvertointi tarkoittaa sitä, että vahvistimesta hyödynnetään käyttökelpoiset osat kuten muuntajat, putket (mikäli täyttävät vaatimukset), kaiutin, kabinetti ja myös chassis, mikäli vahvistinta ei muuteta aivan täysin toisenlaiseksi ja näistä osista rakennetaan uusi vahvistin point-to-point-kytkentäisenä. Yleensä putkivahvistimen muuntajat ovat kestäviä komponentteja, joita kannattaa käyttää uudelleen. Kaiutin ja kabinetti hyödynnetään kunnon mukaan. Kaikki potikat ja passiiviset komponentit menevät uusiksi, yleensä myös putken kannat (jos eivät ole chassikseen kiinnitettyjä). Kaikutankki on yleensä hyödynnettävissä, mikäli konvertoitavassa vahvistimessa kaiku on ollut putkiohjattu.


Lopputulos


Lopputuloksena saadaan soinnukkaampi ja dynaamisempi soundi ja häiriötön vahvistin, joka on helppo huoltaa ja modifioida. Vahvistimella on tämän jälkeen elinvuosia vuosikymmeniä. Kytkennälle ja uusille osille tulee vuoden takuu.© All Rights Reserved

      Rikstone

  ALV tunnus:  2696321-9

  VAT number: FI26963219

  Phone: +358 40 547 9757

  e-mail: amps@rikstone.fi


This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.

Accept