Yritys

Rikstone amplifiers

 

Yritys

 

Rikstone on suomalainen putkivahvistimien ja vastaavien efektilaitteiden valmistamiseen, modifiointiin, korjaukseen ja huoltoon keskittyvä yritys. Olen yrityksen omistaja ja minulla on harrastukseni kautta yli 18 vuoden kokemus erilaisten putkivahvistimien ja efektilaitteiden valmistamisesta, modifioinnista, korjauksesta ja huollosta.

 

Vahvistin omilla määrityksillä

 

Rikstonen toiminnan ensisijaisena tavoitteena on tarjota asiakkailleen mahdollisuus määritellä itse vahvistimen tekniset vaatimukset alusta loppuun koskien sekä soundimaailmaa että teknisiä ominaisuuksia.

 

Rikstonen tehtävänä on toteuttaa vaatimukset käsityönä vintage vahvistimien tapaan ilman piirilevyä (point-to-point) laadukkaista osista yhteistyössä tilaajan kanssa. Tavoitteena on aina tuote, joka täyttää tilaajan vaatimukset ja joka on helposti muunneltavissa edelleen.

 

Olen avoin erilaisille putkivahvistinprojekteille ja uusille ideoille lähtien nollasuunnittelusta aina vanhan vahvistimen muuntamiseen ”uudeksi”. Esimerkkinä edullisesta ja käyvästä ratkaisusta on vanhan combon muuttaminen uudeksi putkivahvistimeksi hyödyntäen combon olemassa olevia osia kuten kabinettia, kaiutinta, verkko- ja päätemuuntajaa. Jopa transistorivahvistin on muunneltavissa hyödyntämällä ainakin kabinetti, chassis ja kaiutin.

 

Lisäksi olen valmis toteuttamaan myös täysin uusia innovaatioita, laitteita ja ratkaisuja jollaisia ei ole koskaan aiemmin edes ajateltu toteutettavaksi.

 

Korjaukset, Modifikaatiot ja Huollot

 

Teen kaikenlaisia toimenpiteitä putkivahvistimiin ensisijaisesti ns. vintage-laitteisiin, mutta korjaan myös uudempia laitteita niillä ehdoilla, kun niiden korjaaminen on kustannusmielessä kannattavaa ja mahdollista. Äärimmäinen toimenpide voi olla koko kytkennän tai osan siitä muuttaminen point-to-point-kytkennäksi, mikä voi olla järkevää tietyissä tilanteissa. Pajaltani löytyy yleisimpiä komponentteja ja pystyn tekemään tapauskohtaisesti akuuttikorjauksia jopa viikonloppuisin.

 

Otan vahvistimia työn alle ympäri Suomen. Vikaselostukset/kustannusarviot voi hoitaa sähköpostilla tai puhelimitse ja laitteet voi lähettää Kirkkonummen Matkahuollon tai Postin toimipisteisiin tai tuomalla ne suoraan pajalleni. Sopimuksieni avulla saan pidettyä lähetyskulut palautuksille kohtuullisina. Voin lisäksi sopia noutoja/kuljetuksia tapauskohtaisesti pääkaupunkiseudulla erillistä korvausta vastaan.

 

Kilpailukykyiset hinnat

 

Tavoitteena on tarjota kaikki ratkaisut kilpailukykyiseen hintaan, jonka perusteena on alhainen kustannustaso tinkimättä kuitenkaan laadukkaista osista ja menetelmistä. Toimin omissa tiloissani Kirkkonummella ja pyrin tekemään toteutuksista itse niin paljon kuin mahdollista. Tämä takaa sen, että kustannukset ovat hallinnassani, mikä auttaa myös projektien hintojen määrittelyssä.

 

 

Parhain terveisin

 

Risto Kivioja

Rikstonen omistaja

Insinööri, Mittaus- ja säätötekniikka

Hyväksytty sähkölaitekorjaaja

 

General Data Protection Regulation, GDPR

Rekisteritietojen informointivelvoitteen edellyttämät tiedot:

Avaa dokumentti

Rikstone

 

VAT number: 2696321-9

Phone: +358 40 547 9757

e-mail: amps@rikstone.fi

 

Mamuntisunio, el photonius - Jalium calaniluitus