Yritys

Rikstone amplifiers

 

Rikstone on suomalainen putkivahvistimien ja vastaavien efektilaitteiden valmistamiseen, modifiointiin, korjaukseen ja huoltoon keskittyvä yritys. Olen yrityksen omistaja ja minulla on harrastukseni kautta yli 18 vuoden kokemus erilaisten putkivahvistimien ja efektilaitteiden valmistamisesta, modifioinnista, korjauksesta ja huollosta.

 

Rikstonen toiminnan ensisijaisena tavoitteena on tarjota asiakkailleen mahdollisuus määritellä itse vahvistimen tekniset vaatimukset alusta loppuun koskien sekä soundimaailmaa että teknisiä ominaisuuksia.

 

Rikstonen tehtävänä on toteuttaa vaatimukset käsityönä vintage vahvistimien tapaan ilman piirilevyä (point-to-point) laadukkaista osista yhteistyössä tilaajan kanssa. Tavoitteena on aina tuote, joka täyttää tilaajan vaatimukset ja joka on helposti muunneltavissa edelleen.

 

Olen avoin erilaisille putkivahvistinprojekteille ja uusille ideoille lähtien nollasuunnittelusta aina vanhan vahvistimen muuntamiseen ”uudeksi”. Esimerkkinä edullisesta ja käyvästä ratkaisusta on vanhan combon muuttaminen uudeksi putkivahvistimeksi hyödyntäen combon olemassaolevia osia kuten kabinettia, kaiutinta, verkko- ja päätemuuntajaa. Jopa transistorivahvistin on muunneltavissa hyödyntämällä ainakin kabinetti, chassis ja kaiutin.

 

Lisäksi olen valmis toteuttamaan myös täysin uusia innovaatioita, laitteita ja ratkaisuja jollaisia ei ole koskaan aiemmin edes ajateltu toteutettavaksi.

 

Toisena tavoitteena on tarjota ratkaisut kilpailukykyiseen hintaan, jonka perusteena on alhainen kustannustaso tinkimättä kuitenkaan laadukkaista osista ja menetelmistä. Toimin omissa tiloissani Kirkkonummella ja pyrin tekemään toteutuksista itse niin paljon kuin mahdollista. Tämä takaa sen, että kustannukset ovat hallinnassani, mikä auttaa myös projektien hintojen määrittelyssä.

 

 

Parhain terveisin

 

Risto Kivioja

Rikstonen omistaja

Insinööri, Mittaus- ja säätötekniikka

Hyväksytty sähkölaitekorjaaja

 

General Data Protection Regulation, GDPR

Rekisteritietojen informointivelvoitteen edellyttämät tiedot:

Avaa dokumentti

Rikstone

 

VAT number: 2696321-9

Phone: +358 40 547 9757

e-mail: amps@rikstone.fi

 

Mamuntisunio, el photonius - Jalium calaniluitus